top of page

Цього року – 25 років нашої професійної діяльності у галузі проектування HVAC

Обновлено: 19 апр.

Звернення до всіх партнерів, колег та просто друзів...


Отже, цього року у нас кругла дата - 25 років нашої роботи в галузі проектування систем опалення, вентиляції та кондиціювання повітря, систем димовидалення та протипожежної вентиляції, систем аспірації, видалення пилу та газоочищення, автоматизації ОВіК, тепло-холодо- постачання та інших робіт у галузі проектування кліматичних систем, інжинірингових послуг, робіт з інженерного обстеження, аудиту, монтажних та пусконалагоджувальних робіт, а також робіт у галузі архітектурного проектування та дизайну.

А це, у свою чергу, не одна сотня реалізованих проектів різних напрямків, будь-якої складності та відповідальності, найрізноманітніших будівель, споруд та технологічних процесів, це роки великої праці, постійного вдосконалення, прагнення бути кращими, або хоча б не гіршими за конкурентів...

Так, ми починали ще в ті роки, коли нашим основним інструментом були не комп'ютери, сучасне програмне забезпечення та нові технології, а - кульман з лінійками, циркулями та олівцями... Ми пам'ятаємо пальці вимазані чорнильною стрічкою, коли тексти та будь-яку документацію друкували виключно на друкарських машинках... Ми ще пам'ятаємо черги на запис у друкарні, щоб роздрукувати проект... Ми пам'ятаємо рідинні манометри з трубками Піто, чашкові та крильчасті анемометри типу АСО-3... Ми пам'ятаємо як перефотографували єдиний в обласній бібліотеці довідник для розрахунків аеродинаміки Староверова, з яким працювати можна було тільки в читальній залі... А ще ми пам'ятаємо ентузіазм, з яким працювали, бажання постійно розвиватися, впроваджувати нові технології, по крихтах заробляти репутацію, а також пам'ятаємо гордість і задоволення за виконану роботу. ..

Звичайно, все, що ми досягли сьогодні - це багаторічна практика, великий досвід, прагнення саморозвиватися, впроваджувати найпередовіші та інноваційні технології, а головне - залишатися задоволеними результатами своєї праці, усвідомлювати, що виконана робота принесла реальну допомогу та задоволення замовнику. Адже наша репутація зароблялася роками і їй ми, звичайно, цінуємо. Я думаю, що все це результат і того, що в першу чергу ми прагнемо зробити якісний проект з подальшою його реалізацією, щоб замовник не тільки залишився задоволеним результатом, але й порекомендував нас далі. Тобто думаємо на кілька кроків уперед. Адже, хоча гроші й важливі в наш час, але для нас на першому місці стоїть репутація і ми не роздумуючи відмовляємо замовнику, якщо, бачимо, що йому проект потрібен аж ніяк не для цілей якісної та грамотної кліматичної системи, а, наприклад, лише для отримання паспорта на вент.установки чи дозвільної документації, і насправді йому начхати що буде згодом, на невідповідність нормам, порушення технологічного процесу, на мікроклімат приміщення, що безпосередньо впливає здоров'я його робочих тощо.

Хочу сьогодні привітати не тільки всіх нас, а й наших партнерів, друзів, тих, хто всі ці роки йшов пліч-о-пліч разом з нами, без підтримки та допомоги яких, нам було б дуже важко, а тому нижче поіменно:



Лі Яків Юрійович

заступника директора ІП "Іващенко Є.А."

Росія, м. Петропавловськ-Камчатський

👍👍👍




Тарасов Сергій Валерійович

генеральний директор ТОВ "Арком"

Росія, м. Петропавловськ-Камчатський

👍👍👍




Дращєв Євген Владиславович

генеральний директор групи компаній

АТ "ТМТ", ТОВ СК "Альянс", ТОВ СК "Сапфір", ТОВ "Мортранс", ТОВ "ОТЦ "Експерт", Росія,

м. Петропавловськ-Камчатський, м. Північно-Курильськ

👍👍👍



Матюшкін Олексій Юрійович

директор ТОВ "Еліт-Дизайн"

Україна, м. Запоріжжя

👍👍👍





Вороновський Дмитро Григорович

директор ТОВ "Екопласт Штанцл Україна"

Україна, м. Дніпро

👍👍👍





Орлов Дмитро Олександрович

генеральний директор ТОВ "Істтерра"

Росія, м. Петропавловськ-Камчатський

👍👍👍




Андрієвський Юрій Сергійович

зам.директора ПП "Антика"

Україна, м. Запоріжжя

👍👍👍





Мікконен Едуард Владиславович

генеральний директор ТОВ "Аудит - ОСПБ"

Росія, м. Петропавловськ-Камчатський

🕯🕯🕯







5 просмотров0 комментариев
bottom of page